Jag bakade småbröd till kaffet för några dagar sedan. Gjorda på mandelmjöl, psyllium, ägg, grädde och kokos. Nu visar det sej att jag inte klarar av kokosen. Den innehåller för mycket socker igen en gång. Jag läste noga på paketet före jag köpte den och jag trodde der skulle var okej men nej.
Dessutom använde jag jätte lite kokos. Tyvärr var det för mycket för min kropp.
Munnen är nu uppsvullen igen, det blöder och värker. Tungan reagaerar alltid på att kroppen mår dåligt så den är nu ojämn i kanterna och har "diken" mitt på själva tungan.
Får väl ta och baka nya utan kokos.
Igår kväll åt vi plättar - jag gillar för övrigt inte plättar och äter dem ytters sällan - jag lagade en plättsmet på mandelmjöl, ägg, grädde och psyllium med lite organisk vanilj. Vaniljen får man köpa i en jätte liten glas burk och den är relativt dyr. Plättarna smakade "rätt" eller i alla fall så som jag minns dem från många år tillbax.
Till och med min son Beiron sa att detta får du laga på nytt. Det var gott tyckte han.
Till plättarna hade vi vispgrädde och björnbär. Som vanligt så åt jag inte av bären. Alldeles för mycket socker i dem för min kropp.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti