På fredagen åt vi lunch i Khukuri - en Nepalsk restaurang i Borgå. Maten var otroligt god. Super mört kött och härligt kryddat. Allt bra så långt men så kom det ju med ris så klart. Jag åt av riset, stupi stipid me, och det har jag fått lida av. Smakade oxå på deras pin färska bröd. Big mistake. Magen reagerade mycket starkt på dessa födoämnen. Och idag, 3 dagar senare, så väger jag 500 gr mer än jag gjorde på fredagen. Man ska inte fuska, inte ens lite. Så är det bara.
Resten av veckoslutet levde jag på biffar och ägg med grädde o smör så som det ska vara. Och min mage gick tillbax till det normala lugna.
Idag tror jag jag ska baka små kakor på mandelmjöl ägg och smör. Tror jag smaksätter dem med kanel och kardemumma. Lite citron skulle oxå sitta bra. Få se vad det blir.
Jag åt just frukost med äggröra kryddad med en rejäl dos chili, gurkmeja och svartpeppar. Hade en stor biff med ost på som tillbehör.
Otroligt gott var det. Nu sitter jag och avnjuter mitt te och skriver denna blogg.
Kom just att tänka på att mina benkramper har försvunnit. Har tagit mera Magnesium och druckit vatten.
Jag har oxå sovit helt ok. Är glad över att jag inte behöver vaka fram till klockan 03.00 eller senare, vilket har hänt många många många veckor i sträck bara för att man har ätit socker föda.
Yay, du har bloggat Sanne! :D Och LCHF är verkligen fantastiskt (egentligen gammalt, sunt bondförnuft i modern förpackning). Jag är nu inne på fjärde året med den nya kroppen & loving it. Riktigt mat rules!
VastaaPoistaMassor kramar från andra sidan pölen! ♥
Jo jag tyckte att jag vill share mina tankar, misstag och triumfer. Vi har hållit på med detta i 4-5 år nu oxå men ibland blir det "firat" lite för mycket med socker mat och då tar kroppen och själen stryk som fan. Jo gammalt bondförnuft är precis vad det är. När jag funderar på vad mina morföräldrar och deras bekanta åt så var det just sånt här. Och de levde ju länge.
VastaaPoistaHa det så bra.