keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Det bästa man har lägger man på bordet

I mitt fall är det frågan om ägg direkt från bondgården.
De varierar stort i storlek men det stör inte mej det minsta. Deras konsistens är mycket hård
och bra. Ingen rinnig gula här alltså.



I morse kände jag för att baka, steka och koka så jag har då hunnit med att fixa fisk i äggsås redan före kl 9 och efter det blev det bakning.

Piroger gjorda på Mariann Anderssons recept som finns i hennes nyaste bok: Baka matbröd med LCHF.
Som fyllning har jag köttsås med ost och camember med chili.

Före de gick in i ugnen såg de ut så här......

....och efter ugnen är de helt perfekta. De har inte spruckit upp och de är jätte goda. Innehållet kan man
ändra enligt humör och smak. Använd fantasin.
Kan rekommenderas till alla. Enkelt och lätt.
Min man kommer säkert att ta dmed sig av dessa till jobbet imorgon. Passar oxå bra till en sommar picknick eller utfärd med båten.

Ha det så bra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti